Το Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας και η Ένωση Φωτογράφων ΚεντροΔυτικής Μακεδονίας ανακοινώνουν την διοργάνωση του 3ου Photography and Videography Workshop.

Μετά από την μεγάλη επιτυχία των δύο πρώτων διοργανώσεων το 2019 και το 2020, η μεγαλύτερη εκδήλωση για τον επαγγελματία φωτογράφο στη Βόρειο Ελλάδα επιστρέφει το 2023.

Το Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας και η Ένωση Φωτογράφων ΚεντροΔυτικής Μακεδονίας αναγκάστηκαν να αναβάλλουν τη διοργάνωση του 3ου Photography and Videography Workshop για δύο χρόνια, λόγω της πανδημίας, αλλά το 2023 έχουν ως στόχο να πραγματοποιηθεί μία εκδήλωση – γιορτή για την φωτογραφία σε όλα τα επίπεδα.

Το 3ο Photography and Videography Workshop θα πραγματοποιηθεί στις 10 με 12 Φεβρουαρίου στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στο ξενοδοχείο Porto Palace.

Μέσα στους επόμενους μήνες θα ανακοινωθούν τα σεμινάρια και τα Workshops που θα απευθύνονται αποκλειστικά σε επαγγελματίες φωτογράφους (μέλη αλλά και μη μέλη των Ενώσεων σε όλη την Ελλάδα), ενώ η διοργάνωση του 2023 αναμένεται να κρύβει πολλές εκπλήξεις και εκδηλώσεις και για ερασιτέχνες φωτογράφους και λάτρεις της τέχνης της φωτογραφίας, με σκοπό να γίνει ένα σημείο αναφοράς για την τέχνη της φωτογραφίας στην χώρα μας.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που το Photography and Videography Workshop της Θεσσαλονίκης επιστρέφει και θα βάλουμε τα δυνατά μας να ξεπεράσει κάθε προηγούμενη διοργάνωση.

Τα Διοικητικά Συμβούλια
Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας
Ένωση Φωτογράφων ΚεντροΔυτικής Μακεδονίας

Recommended Posts