Το Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας καλεί όλα τα μέλη του σε Συνέλευση, στις 25 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00, στον χώρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για Συνέλευση που θα γίνει με Φυσική Παρουσία και στην οποία είναι πολύ σημαντική η παρουσία όλων των οικονομικά τακτοποιημένων μελών, καθώς μεταξύ άλλων θα συζητηθούν σημαντικά θέματα που αφορούν τον κλάδο, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν συλλογικά για καλύτερα αποτελέσματα. Τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη θα ενημερωθούν για τα θέματα προς συζήτηση μέσω του forum του σωματείου.

Επιπλέον, πριν τη Συνέλευση, από τις 17:00 και μέχρι τις 18:00, προσκαλούμε όλους τους φωτογράφους και εικονολήπτες οι οποίοι δεν είναι μέλη και δραστηριοποιούνται στους νομούς Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής να παραβρεθούν για να πληροφορηθούν δια ζώσης το πόσο σημαντική είναι η εγγραφή τους στο Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής και η συμμετοχή τους στα κοινά του κλάδου, ώστε όλοι μαζί να διαμορφώσουμε το μέλλον της επαγγελματικής φωτογραφίας και εικονοληψίας στην χώρα μας.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του Επιμελητηρίου και για όλη τη διάρκεια της Συνέλευσής σας, όπως και η χρήση αντισηπτικού.

Recommended Posts