Το Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση, τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023, στις 18:00.

Η συνέλευση θα γίνει στον χώρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54624).

Τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη θα ενημερωθούν για τα θέματα προς συζήτηση μέσω email αλλά και του forum του σωματείου. Ανάμεσα τους είναι η ενημέρωση για τις εξελίξεις στο θέμα των αστυνομικών ταυτοτήτων και απολογισμός του Συνεδρίου Capture.

Επιπλέον, πριν τη Συνέλευση, από τις 17:00 και μέχρι τις 18:00, προσκαλούμε όλους τους φωτογράφους και εικονολήπτες οι οποίοι δεν είναι μέλη και δραστηριοποιούνται στους νομούς Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής να παραβρεθούν για να πληροφορηθούν δια ζώσης το πόσο σημαντική είναι η εγγραφή τους στο Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας και η συμμετοχή τους στα κοινά του κλάδου, ώστε όλοι μαζί να διαμορφώσουμε το μέλλον της επαγγελματικής φωτογραφίας και εικονοληψίας στην χώρα μας.

Recommended Posts