Δώσε προτεραιότητα στις ανάγκες του επαγγέλματός σου και γίνε ενεργό μέλος στο Σωματείο με την ψήφο σου.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023Σε αφορά άμεσα η συμμετοχή σου στις εκλογές του Σωματείου σου. Όχι μόνο για να αναδείξεις ένα Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά για να έχεις φωνή απέναντι στην εκάστοτε κυβέρνηση και τις αποφάσεις που παίρνει.

Για να συνεχίσεις να έχεις άρτια επιμόρφωση με μικρό κόστος, με τη διοργάνωση του ετήσιου φωτογραφικού συνεδρίου “capture”.Όταν είμαστε πολλοί και συμμετέχουμε στα κοινάέχουμε άποψη, δύναμη και απαιτήσεις.Σε περιμένουμε την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:00 στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης  στο πρώτο όροφοΑριστοτέλους 27, 54624 Θεσσαλονίκη.

Το νέο προεδρείο και οι εκπρόσωποι που θα ψηφίζουν με την σειρά τους στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων, είναι αυτοί που θα αναδείξεις.Για εσένα που έχεις γραφείο παροχής υπηρεσίας, η συμμετοχή σου στο σωματείο, εδραιώνει την θέση σου στο αγοραστικό κοινό, δίνοντάς σου επισημότητα και κύρος. Έλα να υπερασπιστούμε μαζί τα συμφέροντά σου.

Για εσένα που έχεις μαγαζί λιανικής, έλα να συνεχίσουμε μαζί την εξασφάλιση νέων εισοδημάτων. 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Έναρξη εργασιών- Εκλογή Προέδρου Συνέλευσης.
Έκθεση δράσης και οικονομική έκθεση του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
Εκλογής τριμελούς Εφορευτικής επιτροπής 
Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Εκλογή Ελεγκτικής Επιτροπής
Εκλογή εκπροσώπων στην Ομοσπονδία
Θέματα προς συζήτηση

Σύμφωνα με το καταστατικό μας ανακοινώνουμε πρώτη ημερομηνία εκλογών τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου. Σε περίπτωση μη απαρτίας του 50% των οικονομικά τακτοποιημένων μελών οι εκλογές θα επαναληφθούν εντός μιας εβδομάδας στο ίδιο μέρος και ώρα.

Η επιμόρφωσή σου, η δικτύωση σου με άλλους συναδέλφους και η προάσπιση των συμφερόντων σου, είναι στοιχεία που μόνο ένα οικονομικά εύρωστο Σωματείο μπορεί να σου τα δώσει.

Στήριξέ το με την συμμετοχή σου

Recommended Posts