Ευχές για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Το Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας θέλει να ευχηθεί σε όλους τους φωτογράφους και εικονολήπτες, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.
Διαβάστε περισσότερα

Webinar: Τα πνευματικά δικαιώματα του Φωτογράφου και το GDPR!

Το Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας προσκαλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στο Webinar που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων, στις 24 Ιανουαρίου.
Διαβάστε περισσότερα

Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά!

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Σωματείου Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας εύχονται σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα. Ευχόμαστε σε όλους τους ανθρώπους υγεία και ευτυχισμένες
Διαβάστε περισσότερα

To Σωματείο Φωτογράφων & Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε στο Συνέδριο και τις εκλογές της Π.Ο.Φ.

Το Σωματείο Φωτογράφων & Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας παραβρέθηκε μέσω των εκλεγμένων αντιπροσώπων του στο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων (Π.Ο.Φ.) και συμμετείχε στην εκλογική διαδικασία μέσω της οποία εκλέχτηκε το νέο Διοικητικό
Διαβάστε περισσότερα

Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κ.Μακεδονίας: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού φωτογραφίας και βίντεο!

To Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας παρουσιάζει τους νικητές του διαγωνισμού φωτογραφίας και βίντεο με θέμα COVID-19!
Διαβάστε περισσότερα

Μαζί ξανά…κανονικά!

Το Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κ.Μακεδονίας δημιούργησε μια ταινία μικρού μήκους σχετικά με την πανδημία με τον COVID-19.
Διαβάστε περισσότερα